Kotimaisia ja korkealaatuisia tuotteita koirille, kissoille ja hevosille.

HEI, TERVETULOA TUTUSTUMAAN TUOTTEISIIMME!

Tassuvaha 40ml

001
€16.90
Varastossa
1
Tuotetiedot
Brand: Hau Hau Miu Mau

Hoitava tassuvaha
Tuotteessa on lemmikin anturoita suojaavina raaka-aineina mehiläisvaha ja lampaanvillarasva. Kosteuttavina ainesosina toimivat hamppuöljy ja kauraöljy. Hoitavuutta tassut saavat kuusenpihkasta, jolla on antiseptinen ominaisuus. Tassuvaha ei sisällä vettä, eli se ei jäädy anturoihin. Suosittelemme kuitenkin, että laiton jälkeen sen annetaan imeytyä. Tuote imeytyy nopeasti, koska se ei sisällä mineraaliöljyä. Voide ei tee tassuja liukkaaksi, eikä se vahingoita lattiamateriaaleja.

Sopii hyvin myös hevosille kaviorasvaksi ja lemmikkien erilaisten iho-ongelmien hoitoon, kuten punkkien ja hyönteisten puremiin, hiertymiin, kynsivaurioiden hoitoon jne.
Pakkauksen koko 40ml.

Inci: Kookosöljy, hamppuöljy, sheavoi, mehiläisvaha, kauraöljy, kuusenpihka, lanoliini, E-vitamiini.

Tuote on pakattu biohajoavaan purkkiin, joten se on säilytettävä kuivassa ja suojassa auringonvalolta. Käsittele tuotetta puhtain, kuivin käsin.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten

Tuotteemme ovat kotimaisia ja osa tuotteistamme käsityönä valmistettuja. Käsin tehdyt tuotteet ovat jokainen uniikkeja kappaleita. Tassuvahamme on luonnon raaka-aineista, joka sisältää käsin kotimaisista kuusimetsistä kerättyä pihkaa. Kuusenpihkassa on antiseptinen ominaisuus, eli se hoitaa halkeilleita, kuivia tai tulehtuneita anturoita ja ihovaurioita. Tuote käy myös hevosten kavioille.

Tassuvaha on pakattu biohajoavaan purkkiin, joten se ei kestä kosteutta. Käsittele purkkia puhtain, kuivin käsin ja säilytä se kuivassa, auringonvalolta suojattuna.

Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 • Innova 2 • Lutakonaukio 7 • 40100 Jyväskylä • Puhelin: 020 718 1830www.paytrail.com

ELÄIMET JA LUONTO OVAT AINA OLLEET TÄRKEÄ OSA ELÄMÄÄNI

Olen kasvanut erilaisten lemmikkien parissa, enkä osaisi edes kuvitella maailmaa ilman karvaisia ystäviä. Myös luonto on ollut aina sydäntäni lähellä. Lapsena viihdyin pitkiäkin aikoja vaeltelemassa metsässä. Silloin se oli paikka seikkailla ja nauttia ulkoilmasta. Nyt aikuisena ymmärrän myös luonnon rauhoittavan ja parantavan voiman. Juuri luontoa ja luonnollisuutta olen ajatellut suunnitellessani tuotteita.
<3 Ilana
Hau Hau Miu Mau perustaja, yrittäjä

Hau Hau Miu Mau – Parasta parhaille ystävillemme