TARINAMME

Eläimet ovat aina olleet tärkeä osa elämääni. Olen kasvanut erilaisten lemmikkien parissa, enkä osaisi edes kuvitella maailmaa ilman karvaisia ystäviä. Myös luonto on ollut aina sydäntäni lähellä. Lapsena viihdyin pitkiäkin aikoja vaeltelemassa metsässä. Silloin se oli paikka seikkailla ja nauttia ulkoilmasta. Nyt aikuisena toki ymmärrän myös luonnon rauhoittavan ja parantavan voiman.

Olen aina pyrkinyt siihen, että lemmikeilläni olisi mahdollisimman hyvä olla. Siksi halusin yrittäjänä tehdä jotakin sellaista, millä voisin auttaa lemmikkejä voimaan paremmin. Omien koirieni kautta opin, että Suomen olosuhteet voivat olla haastavia koiran iholle. Olen koulutukseltani kosmetologi, joten ihon hoitoon liittyvät asiat ovat minulle tuttuja. Luonnonmukaisia tuotteita, joita pidän lemmikeille parhaana vaihtoehtona, on ollut vaikea löytää. Siksi päätin yhdistää eläinrakkauteni ammatillisen osaamiseeni ja kehittää tuotteita, jotka sopivat herkkien lemmikkiemme ihoille.

Lemmikit ovat olemassa ihan meitä varten ja me olemme niistä vastuussa. Siksi maailma on parempi paikka, kun suhtaudumme niihin suurella sydämellä ja hellällä huolenpidolla. Lemmikeissä on vielä se ihana puoli, että vaikka antaisimme niille kuinka paljon rakkautta, antavat ne meille aina enemmän takaisin. Eli kun pidämme eläimistämme hyvää huolta, pidämme huolta myös itsestämme. Sama koskee myös luontoa. Siksi kaikki HauhauMiumaun tuotteet* ovat rakkaudella kehitettyjä ja täysin luonnonmukaisia.

Hauhau Miumau – Parasta parhaille ystävillemme

KATSO VIDEOMME